O NAS

Podjetje Cafe servis d.o.o. je bilo ustanovljeno jeseni leta 1993 in je samostojno začelo poslovati v prvih mesecih leta 1994. Še prej pa smo, slabi dve leti poslovali kot samostojni podjetnik.

Intenzivno smo raziskovali Italijansko tržišče s samopostrežnimi avtomati. Obiskali smo kar nekaj proizvajalcev avtomatov in tudi nekaj sejmov po vsej Evropi in nekje v jeseni leta 1994 našli avtomate za tople napitke, ki proizvajajo zares kvalitetne napitke iz avtomatov.

Avtomati uporabljajo kavo v zrnju, ki je namenjena za pripravo espresso napitka. Za vsako kavo se sproti zmelje določena količina zrn. Tako je kava vedno sveža.

V letu 2000 smo razširili ponudbo avtomatov, še na kosovno distribucijo, kot so napitki v plastenkah in pločevinkah, ter razni prigrizki, ki so primerni za v avtomat.

Z našimi zaposlenimi, imamo zagotovljeno dnevno oskrbo avtomatovredno servisiranje ter čiščenje, upoštevamo vsako morebitno reklamacijo in se prilagajamo  potrebam vsakega podjetja, v želji obojestranskega zadovoljstva.

Naša želja je zagotoviti vsem poslovnim partnerjem kvalitetne napitke s polnim okusom. Zato uporabljamo za pripravo napitkov surovine višjega cenovnega razreda.

Nahajamo se na južni strani občine Domžale, kar nam daje prednost za hitro intervencijo kjerkoli v Sloveniji.

Servisno mrežo imamo razdeljeno po posameznih območjih in smo telefonsko povezani z vsemi serviserji, in oskrbniki avtomatov, kar je velika prednost za hiter obisk v vašem podjetju.

Vsi avtomati so last podjetja Cafe servis d.o.o. in Vam jih brezplačno montiramo na lokacijo, ki jo Vi izberete. Kompletna oskrba, servis, ter čiščenje je zajeto v ceni napitka, ki pa je minimalna glede na kvaliteto napitka.

Nismo največji, niti najcenejši, smo pa poznani po izredni kvaliteti napitkov. Če ne verjamete, se prepričajte, saj Vam na Vašo željo nudimo brezplačno pokušino vseh toplih napitkov.

Oskrbujemo podjetja, na območju celotne Slovenije.

b8f1776d-0763-4416-8a84-95ad8dddbaeb

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času